Ajutor TeAnunt

Portal de anunturi gratuite in cateva cuvinte. Rapid si gratuit, anuntul tau va fi distribuit atat pe site-ul nostru, cat si pe platforma Twitter. Nimic mai simplu

Creaza un cont Pentru a putea adauga un anunt va trebui ca mai intai sa va creati un cont pe twitter.com, daca nu aveti deja unul. E gratuit si dureaza doar cateva secunde.

Cautare

Ajutor

TeAnunt.eu este un serviciu de anunturi online gratuite pus la dispozitia tuturor celor care au un cont pe Twitter.com. Trimitand un mesaj formatat la @teanunt poti posta propriul anunt pe site si va fi vizibil pentru toti cei interesati.

Cum pot adauga un anunt?

Pentru a putea adauga un anunt, va trebui ca intai sa aveti cont pe Twitter. Daca nu aveti deja un cont, va puteti inregistra gratuit in doar cateva secunde la adresa urmatoare: www.twitter.com/signup.

Ce format trebuie sa aiba anuntul?

Anuntul pe care il vei trimite este unul limitat de specificatiile Twitter si prin urmare nu poate depasi 140 de caractere. Pentru a trimite mesajul catre noi, va trebui sa urmezi anumite specificatii "tehnice".

Pentru a ordona anunturile gratuite, TeAnunt.eu foloseste sistemul hash sau tag pe care il implementeaza Twitter. De aceea, fiecare anunt va trebui sa contine un asemenea tag, specific categoriei in care doriti sa inscrieti anuntul. Urmati pasii de mai jos pentru o exemplificare mai buna.

  1. Mesajul va incepe cu @teanunt
  2. Dupa acesta se adauga # si tag-ul specific categoriei in care doriti sa adaugati anuntul (ex. #automobile)
  3. Apoi se introduce textul anuntului
  4. Optional puteti adauga si un link catre o pagina cu mai multe informatii

De exemplu, daca doriti sa adaugati un anunt in sectiunea "Auto/Moto", subsectiunea "Automobile", mesajul dumneavoastra poate arata in felul urmator:

@teanunt #automobile vand Dacia 1100 in perfecta stare de functionare http://sp2.ro/df94cc

Ce este si cum folosesc RSS-ul?

RSS este o metoda de a te abona la cele mai noi stiri legate de un anumit site sau blog. Prin abonarea la RSS esti anuntat de fiecare data cand este adaugat ceva nou pe site-ul respectiv, fara a fi nevoie sa il vizitezi zilnic.

Pentru a va abona la unul din multele feed-uri RSS ale site-ului nostru trebuie sa cautati iconul . Daca dati click pe acesta se va deschide o noua fereastra cu ultimele noutati si aveti posibilitatea de a va abona folosind aplicatia dumneavoastra preferata, fie browserul folosit la navigarea pe internet, fie un program dedicat citirii de feed-uri, fie unul din serviciile online dedicate, cum ar fi Bloglines, MyYahoo! sau Google Reader.

Cum adaug poze la anunturile mele?

Anunturile pot contine si imagini, daca doriti sa prezentati un produs sau logo-ul unei societati. Pentru a adauga imagini la anunturile dumneavoastra, puteti folosi serviciul gratuit TwitPic. Daca aveti deja un cont pe Twitter, puteti folosi acelasi user si parola pentru a va loga si aici. Tot ce trebuie sa faceti este sa uploadati o imagine si sa adaugati mesajul anuntului. Acesta va fi postat automat pe Twitter, impreuna cu anuntul dumneacoastra si va fi vizibil pe acest site.

Unde gasesc tag-ul pentru anunturi?

Acesta se gaseste pe pagina fiecarei subcategorii, in partea de sus a acesteia. Este prezentat in formatul ce trebuie sa-l aiba pentru ca un anunt sa fie acceptat in categoria respectiva.

Tot pe pagina subcategoriilor veti gasi si un link "Adauga anunt" care va pre-formata mesajul dumneavoastra pe Twitter, asigurandu-va astfel ca tagul specific categoriei este introdus corect. Acest link va va redirectiona spre pagina principala de la Twitter, unde va trebui sa va logati si mesajul catre noi va fi deja formatat. Trebuie numai sa completati textul anuntului.

Nu-mi ajunge spatiul pentru link! Ce fac?

Poti sa micsorezi considerabil lungimea url-ului folosind multe dintre serviciile disponibile gratuit pe Internet: SP2.ro, tinyurl.com, is.gd sau orice altceva preferi. Aceste servicii vor transforma un url foarte lung intr-un url mult mai scurt, numai bun pentru Twitter.